fbpx

Finansijsko računovodstvene usluge

Osnovne informacije

Računovodstvo i finansije nisu samo brojevi i knjiženje to je stručna i savjetodavna usluga. Računovodstveno - finansijske usluge obuhvataju nadzor nad svim finansijsko računovodstvenim procesima od strane stručnog i certificaranog tima sa iskustvom preko 20 godina. Novine i izmjene u zakonodavnom dijelu ove oblasti naš tim stiče kontinuiranom edukacijom, samoedukacijom i uspješnim primjerima iz prakse naših klijenata.

Našim klijentima omogućavamo korištenje informacionog sistema ImelBIS kako ne bi trošili vrijeme na dupli unos podataka ili prekucavanje podataka u softver ili fizičko nošenje dokumentacije. Pozitivna praksa ovakvog načina rada ogleda se osposobljavanju klijenata za samostalan unos ili vođenje osnovnih poslovnih procesa. Cjelokupnu dokumentaciju (računi, ugovori, banke, blagajne, putnih nalozi, ljudski resursi...) klijenti mogu skenirati i uvoziti u informacioni sistem za upravljanje dokumentima ImelDMS.

Ovakav pristup omogućava klijentima vlastiti nadzor i informacije na dnevnoj bazi o ulaznim i izlaznim računima, robno materijalnim procesima, stalnim sredstvima i inventaru, proizvodnom procesu, obračunu plaća, kadrovskoj evidenciji kao i nizu drugih procesa zavisno od specifičnosti klijenta. Dodatna prednost ogleda se pregledu i analizi podataka na osnovu originalnih dokumenata u sistemu kako od strane našeg tima tako i od strane klijenata što eliminiše fizičko pretraživanje dokumentacije po registratorima i ormarima.

Stalne izmjene propisa zahtijevaju da imate na raspolaganju pravovremene informacije koje često mogu biti ključne za donošenje važnih poslovnih odluka.

Bitno je istaknuti

Najvažnije prednosti

Kontinuiranom nadzoru obrade knjigovodstvene dokumentacije

Prijedlozi i savjeti u cilju poboljšanja obrade računovodstvene dokumentacije

Posjete i prisustva za vrijeme inspekcijskih kontrola

Kreiranje izvještaja u skladu sa vlastitim zahtjevima i potrebama

Konsalting podrška iz oblasti ispitivanja zakonitosti obrade dokumentacije

Izrade polugodišnjih i godišnjih izvještaja

Korištenje informaciog sistema ImelBIS

Kontaktirajte nas

Imate pitanje za nas ili želite da zakažete prezentaciju usluge?

  Centrala: +387 35 550 100
  Prodaja: +387 35 553 504
  Radno vrijeme:

  Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

  Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

  Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba