Ukratko o aplikaciji

Šta je zapravo eMedžlIS?

MedžlIS je specijalizovana web aplikacija, namijenjena isključivo za upravljanje i evidenciju svih poslovnih procesa za rad Medžlisa u Islamskoj zajednici BiH. Projektovana  je u saradnji sa Medžlisom Islamske zajednice Tuzla.

Mi svakom klijentu pristupamo na jedinstven način. Zavisno od potreba mi sistem koji nudimo prilagođavamo potrebama klijenta u procesu implementacije.

Projektovana je da radi u integraciji sa ImelBIS informacionim sistemom.

Moduli aplikacije

Od čega se sastoji?

Aplikacija omogućava evidencije, obračune, analize i izvještavanje po različitim segmentima poslovanja Medžlisa. Sastoji se od sljedećih modula:

eServis

Veza sa članstvom?

Integrisana web stranica sa Medžlis aplikacijom tj. vaša online kancelarija na internetu.

eServis je zapravo web stranica namjenjena za komunikaciju sa članovima i osobama koji žele da ostvare kontakt sa medžlisom. eServis je sastavni dio eMedžlis aplikacije. Mogućnosti koje pruža eServis:

   – Učlanjenje;
   – Zakazivanje sastanka;
   – Plaćanje članarine;
   – Naručivanje vjerskih usluga.

Plaćanje se vrši putem banke ili online putem (jednokratno karticama).

Važno za vas

Koji su benefiti korištenja aplikacije?

Olakšavanje poslovnih procesa uz visok nivo sigurnosti.

Reference

Drugi o nama

Šta su drugi korisnici rekli o nama!

„Medžlis Islamske zajednice Tuzla nastoji pratiti moderne tehnologije, kojima se olakšava i unapređuje komunikacija sa članstvom i poslovanje Medžlisa.

U saradnji s kompanijom „Imel“ d.o.o. Lukavac projektovan je i izrađen informacioni sistem za upravljanje poslovnim procesima u Medžlisu. Informacioni sistem je omogućio jednostavniju komunikaciju sa članstvom putem web portala koji je integrisan sa aplikacijom za upravljanje poslovnim procesima kao i ERP sistemom za finansije i računovodstvo i DMS sistemom za upravljanje dokumentima. Integracijom web portala u informacioni sistem izbjegnuta su prepisivanja i dupla upisivanja članova u tabele, postigla se trenutna ažurnost podataka u sistemu te olakšalo kreiranje izvještaja.

Najvažniji dio poslovne aplikacije se sastoji od segmenta rada u Medžlisu i segmenta rada  u džematima, te se na ovaj način uspostavlja uvezan i sistemski rad između džemata i Medžlisa, koji se nalaze na različitim lokacijama.

U poslovnoj aplikaciji je kreiran i najvažniji modul – Vjerske aktivnosti, u kojem se elektronskim putem obrađuju aktivnosti: šerijatska vjenčanja, tehvid, mevlud, salavat i dženaza. CIJELI TEKST

Kontakt

Želite li da besplatno isprobate Medžlis aplikaciju?

Ostavite Vaše podatke i naša podrška će vas kontaktirati.