fbpx

Izvrsna prilika za B2B i networking među kompanijam


Napisano 06.09.2019

Na atraktivnoj lokaciji i prirodnom ambijentu jezera Modrac, od 19. do 21. septembra održat će se prva regionalna konferencija „Tech Cruise“ koja će biti mjesto susreta privrednika iz zemlje i regije, javne uprave i vrhunskih stručnjaka iz područja informatike i digitalnog marketinga.

 

Kako navode organizatori, više od 50 predavača će posjetiteljima ponuditi zanimljiv program sa temamam koje će biti interesantne predstavnicima javnog i realnog sektoru. Među učesnicima će se naći neka od najznačajnijih regionalnih i svjetskih imena Andrei Stincaseanu (Qnap), Mirad Maglić (Microsoft), Miroslav Varga (Escape), Nenad Trajkovski (NT Consulting), Halim Curi (Lexmark), Omar Krivošija (Microsoft), Jovan Glamočanin (Lenovo), Sabina Baraković (Ministarstvo sigurnosti BiH), Hrvoje Bogdan (Adižes Institut), Dragan Davidović (Kaspersky LAB), Ivan Trebaljevac (Huawei) i drugi.

 

Tech Cruise predstavlja jedinstvenu priliku za B2B i networking među kompanijama, kao i upoznavanje sa dobrim praksama nekih od vodećih BH kompanija iz oblasti proizvodnje, trgovine, finansija, turizma i uslužnih djelatnosti koje se susreću sa mijenjanjem i trasformacijom različitih procesa svih sektora u okviru ekonomije, dajući potpuno drugi pravac i dimenziju u odnosu na tradicionalno poslovanje.

 

Konferencija predstavlja platformu za promovisanje mogućnosti koje donosi digitalna trasformacija, uštede i prednosti koje sa sobom donosi korištenje savremenih tehnologija, te upoznavanje sa četvrtom industrijskom revolicijom i šta nam ista donosi.

 

Javna uprava se također mijenja, pa će neke od tema biti i rješanja kao što su „moderna e-uprava,, kao i „smart city“ koji donosi velike uštede i olakšan pristup kako za institucije tako i građane.

 

Svjetski stručnjaci koji se bave Cyber sigurnošću održat će predavanja o rizicima u modernom poslovanju i cyber sigurnosti kao faktoru na koji se ne daje dovoljna pažnja, a posljedice toga su sve učestaliji napadi i ucjene.
Najveći regionalni eksperti iz digitalnog marketinga govorit će o uslugama i mogućnostima kojie nude digitalni mediji, pretraživači i društvene mreže kao što su Google, Instagram, Facebook.

 

Organizator, domaća kompanija IMEL sa 25 godina iskustva, očekuje više od 500 gostiju, dok će učešće na konferenciji uzeti blizu 50 domaćih kompanija i predavača, kao i predstavnika najvećih tehnoloških proizvođača.
Više o konferenciji možete saznati na web stranici www.techcruise.ba

Ostale novosti

Da li ste pročitali?

Centrala: +387 35 550 100
Prodaja: +387 35 553 504
Radno vrijeme:

Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba