fbpx

Prodaja IT opreme i tehničke usluge

Osnovne informacije

Uz potporu naših poslovnih partnera u mogućnosti smo pružiti proizvode i usluge vrhunske tehnologije najviših standarda. Potpuno prilagođeni zahtjevima tržišta našim klijentima nudimo proizvode koji su u stanju upotpunosti zadovoljiti i najkompleksnije zahtjeve. Ulaganja u ljudske resurse, praćenje novih tehnologija, fokus na vrhunsku uslugu, te raznovrsna ponuda proizvoda su razlog da u nama prepoznate sigurnog i pouzdanog partnera. Svoju ponudu zaokružujemo iznimno povoljnim i konkurentnim cijenama koje su rezultat partnerskih statusa s vodećim svjetskim proizvođačima IT opreme.

U naših 25 godina poslovanja objedinili smo ugovore sa više od 60 različitih proizvođača/vendora IT opreme, potrošačke elektronike i softvera. Ovlašteni smo, Premium, Platinum, Gold ili Silver Partneri za neke od vodećih svjetskih proizvođača kao što su: LENOVO, DELL, Microsoft, SAMSUNG, D-Link, Cisco, Asus, Kaspersky LAB, Fortinet, APC, idr. Veliki dio asortimana plasiramo direktno i dostupni su na našoj online platformi www.shop.imel.ba a za kompletan portfolio i posebne potrebe klijenta angažujemonaše usluge informatičkog konsaltinga kako bi odabir određenog rješenja upotpunosti prilagodili korisniku.

Održavanje računarske, serverske i mrežne opreme te međusobno povezivanje ostalih IT komponenti u jednu cjelinu zadatak su našeg odjela sa Servis i IT infrastrukturu. Svojim korisnicima sa kojima imamo dugoročne partnerske ugovore, dostupni smo 24/7, cijelu godinu, što te uz minimalno vrijeme odrziva i profesionalno IT osoblje osiguravamo visoku kvalitetu obavljenih radova.

Bitno je istaknuti

Najvažnije usluge koje nudimo:

Implementacija Windows domene

Implementacija Remote Desktop Services

Implementacija VPN-a

Implementacija sigurnosnih rješenja za zaštitu od zlonamjernog softvera

Implementacija rješenja za zaštitu podataka

Implementacija virtuelnog okruženja

Implementacija sistema za upravljanje bazama podataka

Redovno održavanje i servisiranje IT opreme

Kontaktirajte nas

Imate pitanje za nas ili želite da zakažete prezentaciju usluge?

  Centrala: +387 35 550 100
  Prodaja: +387 35 553 504
  Radno vrijeme:

  Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

  Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

  Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba