fbpx

Softverska rješenja

Osnovne informacije

Uz iskustvo koje traje više od dvije decenije. Širok spektar vještina u planiranju, projektovanju, programiranju i implementaciji poslovnih sistema, garancija je da Vam možemo isporučiti najsloženija rješenja.

Razvoj softvera je proces koji traje od formiranja ideje do realizacije te ideje i izrade konačnog softvera. Ideja ima mnogo, od onih koje mogu pomoći u rješavanju raznih problema s kojima se ljudi susreću do onih koji mogu sistem napraviti dodatno složenijim.

Naš tim koji je sastavljen od konsultanata, projekt menadžera i programera, pažljivom će analizom Vašeg poslovanja te Vaših potreba, kreirat aplikacije prilagođene vašim potrebama. U razvoju naših rješenja koristimo svjetski poznate tehnologije za visokokvalitetan razvoj i održavanje poslovnih sistema. Tim razvija web, mobilne i desktop aplikacije koristeći najnoviju open-source tehnologiju koja obuhvaća širok raspon rješenja od frontenda i backenda do različitih baza podataka.

Usluge razvoja softvera pružamo klijentima iz različitih sektora. Posjedujemo bogato iskustvo u razvoju i implementaciji poslovnih sistema, kao što su: prozvodni, uslužni, ERP rješenja itd.

Kada kupujete softver, bitno je da znate kakvu podršku možete očekivati. Sa nama dobivate partnera koji će vas pratiti u poslovanju, jer kako vaša kompanija raste, tako će rasti i potreba za nadogradnjom softverskog rješenja.

Bitno je istaknuti

Specijalizirali smo se za:

Informacioni sisteme

WIN i WEB servise

E-trgovine

Mobilne aplikacije

Kontaktirajte nas

Imate pitanje za nas ili želite da zakažete prezentaciju usluge?

  Centrala: +387 35 550 100
  Prodaja: +387 35 553 504
  Radno vrijeme:

  Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

  Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

  Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba