fbpx

Prilika da zavladate Vašim tržištem je sada online – ne propustite je!


Napisano 13.10.2023

U današnjem brzom digitalnom svijetu, prilike su beskrajne, a mogućnosti neiscrpne.

Ali prvo se zapitajte..

 

Jeste li spremni da iskoristite sve mogućnosti koje Vam digitalni svijet pruža? 

Jeste li spremni za nagli rast prodaje i dominaciju u digitalnom svijetu?

 

Ukoliko je odgovor potvrdan, NA PRAVOM STE MJESTU. 

 

E-trgovina, online trgovina, web shop koji god naziv koristili – činjenica je jedna,  e-commerce nastavlja rasti i širiti svoj uticaj, oblikujući budućnost maloprodaje i trgovine širom svijeta.

Zato iskoristite ovaj trenutak da uspostavite online prisutnost koja će povesti Vašu firmu na vrata uspjeha.

Bilo da imate zastarjelu online trgovinu ili nemate nikakvu, možemo Vam pomoći. 

Prilagođena online trgovina specijalno dizajnirane za preduzetnike i poslovanje poput Vašeg, uz naše maksimalno zalaganje i Vaše želje, sve je moguće!

 

Zašto odabrati online trgovinu?

Zamislite ovo:

Vaši proizvodi ili usluge dostupni su 24/7, preskačući geografske i vremenske granice. Bez obzira imate li već fizičku trgovinu ili ne, ogroman potencijal za profit u svijetu online maloprodaje jednostavno je prevelik da bi se zanemario.

Ali, tu nije kraj! Naš tim iskusnih programera spreman je sarađivati s Vama kako bismo stvorili online trgovinu koja nije samo prodaja; ona zasjenjuje. Od besprijekorne navigacije do čvrstih sigurnosnih rješenja za plaćanje, jer sigurno želite da svojim kupcima pružite izvanredno iskustvo kupovine.

 

Evo zašto je online trgovina Vaš ključ za uspjeh:

 

Globalni doseg: Vaši proizvodi ili usluge mogu osvojiti svijet, što fizička trgovina ne može postići.

5 Milijardi potencijalnih kupaca: Da, tačno ste pročitali; Vaši proizvodi su samo jedan klik udaljeni za više od 5 milijardi korisnika interneta, uz fleksibilne opcije dostave kako biste ih dosegli sve.

Dostupnost 24/7/365 : Oprostite se od radnog vremena! Vaša online trgovina nikada ne spava, čak i tokom hitnih situacija, praznika ili lošeg vremena.

Neograničena prezentacija: Osjećate li se ograničeno prostorom Vaše fizičke trgovine? Ne više! Vaša online trgovina je platno na kojem možete crtati koliko god želite.

Niski troškovi: Zaboravite na troškove vezane uz fizičku trgovinu. Online maloprodaja je automatizirana, ekonomična i profitabilna.

Dostupne informacije: Kupci mogu pristupiti Vašoj online trgovini cijeli dan, prikupljati važne informacije o proizvodima i obavljati kupovine u svoje slobodno vrijeme.

Konkurentske cijene: Odbacite viškove troškova fizičke trgovine i ponudite konkurentske cijene. Online usporedba cijena je jednostavna, a kupci su lako dostupni.

Mjerenje svega: Koristite alate za praćenje kako biste znali ko posjećuje Vašu trgovinu, što traže i koliko vremena provode. Koristite ove uvide za targetirani marketing i mnogo više.

Fleksibilnost na dlanu: Provodite svakodnevne promocije, nudite popuste bez potrebe za printanjem novih materijala i čak prodajte proizvode koji nisu dostupni u Vašoj fizičkoj trgovini.

 

Još uvijek niste uvjereni?

 

Poslušajte što će reći neki od Vaših budućih zadovoljnih kupaca:

 

“Kupovina iz udobnosti svog doma i isporuka na moj prag – lakše ne može biti!” 

“Online kupovina postala je moj hobi. Pruža svijet jeftinih proizvoda, širok izbor i bezbrižno iskustvo. Mogu platiti prilikom isporuke. Kome se to ne bi svidjelo?”

 

Ako ste okrenuti ka budućnosti, svjesni ste da se sve više potrošača okreće online kupovini za svoje svakodnevne potrebe.

Potrošači žude za praktičnošću, a mi Vam pružamo alate kako biste to mogli omogućiti.

Praćenje ponašanja i preferencija kupaca, danas je neizbježno za konverziju i prodaju.

I ono što moramo naglasiti, uz naš moderan, prilagodljiv dizajn, Vaša online trgovina će odlično funkcionisati na svim uređajima – bilo da je riječ o računaru, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu.

 

Mogućnosti su neograničene!

Ne zaboravimo, ništa manje važnu stavku, sinhronizacija – ključ za učinkovit proces poslovanja.

Može biti jednosmjerna ili dvosmjerna, ovisno o Vašim potrebama. Dvosmjerna integracija omogućava glatku sinhronizaciju podataka o kupcima i narudžbama, sprječavajući probleme sa zalihama i osiguravajući besprijekoran proces prodaje.

Ukoliko se koristi poslovni softver ImelBIS ovaj proces je automatizovan.  ImelBIS savršeno sarađuje s ostalim poslovnim rješenjima, osiguravajući da Vaša firma radi kao podmazana mašina. 

Ovo ubrzava praćenje narudžbi, obradu, isporuku, fakturiranje i održava sinkronizaciju sa zalihama Vašeg dobavljača. Više nećete doživljavati neugodne situacije s nestašicama!

 

Međutim, ukoliko već koristite neko poslovno rješenje, i ne želite ga mjenjati ne brinite! Integracija web shopa moguća je i sa drugim poslovnim rješenjima.

 

Želite istražiti online trgovinu koja savršeno odgovara Vašem poslovanju? Ne dopustite svojim konkurentima da Vas preduhitre.

 

Investirajte u personaliziranu online trgovinu već danas i svjedočite rastu svoje prodaje!

Javite nam se sada a mi ćemo Vam pomoći da izgradite online trgovinu idealnu za Vaše poslovanje. 

 

A evo i dodatne pogodnosti: Zainteresovani ste za besplatnu prezentaciju?
Pošaljite svoje podatke, i stupit ćemo u kontakt!

Ostale novosti

Da li ste pročitali?

Centrala: +387 35 550 100
Prodaja: +387 35 553 504
Radno vrijeme:

Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba