fbpx

Želite li doprijeti do šire publike i povećati svoju prodaju? Mi imamo rješenje!


Napisano 26.05.2023

Predstavljamo savršeno rješenje za Vaše online poslovanje: profesionalna izrada namjenskih web stranica i izrada web trgovine!

Želite da uspostavite snažnu online prisutnost za svoje poslovanje? Želite li doprijeti do šire publike i povećati svoju prodaju?

Ne tražite dalje! Naš stručni tim je tu da Vam pruži vrhunske usluge izrade web stranica i web shopa koje će Vaše poslovanje podići na nove nivoe.

 

Zašto odabrati nas?

1. Prilagođeni dizajn web stranice: Razumijemo da je svako poslovanje jedinstveno i zato dizajniramo naše web stranice prema Vašim specifičnim zahtjevima. Naši vješti dizajneri kreirat će vizualno zadivljujuću i prilagođenu web stranicu koja savršeno predstavlja Vaš brend i osvaja vašu ciljnu publiku.

2. Besprijekorna integracija e-trgovine: Uz naše usluge web shopa, možete lako prikazati i prodati svoje proizvode ili usluge na mreži. Implementirati ćemo siguran i efikasan sistem e-trgovine, zajedno sa listama proizvoda, funkcionalnošću korpe za kupovinu i sigurnim pristupima za plaćanje, osiguravajući besprijekorno iskustvo kupovine za Vaše kupce.

3. Optimiziran za mobilne uređaje i odzivan: U današnjem svijetu vođenom mobilnim uređajima, ključna je web stranica koja se prilagođava različitim veličinama ekrana. Naše web stranice su potpuno prilagodljive, osiguravajući besprijekorno korisničko iskustvo na stolnim računarima, tabletima i pametnim telefonima. Možete doći do svojih klijenata i komunicirati sa njima bilo kada i bilo gdje.

4. Optimizacija za pretraživače (SEO): Razumijemo važnost visokog rangiranja u rezultatima pretraživača. Naše web stranice su napravljene imajući na umu najbolje prakse SEO, koje Vam pomažu da poboljšate svoju vidljivost i privučete organski promet. Optimiziramo meta tagove, implementiramo strategije ključnih riječi i osiguravamo brzo vrijeme učitavanja kako bismo poboljšali Vaše rangiranje u pretraživanju.

5. Stalna podrška i održavanje: Naša posvećenost ne prestaje sa pokretanjem Vaše web stranice. Pružamo stalnu podršku i usluge održavanja, osiguravajući da Vaša web stranica ostane ažurna, sigurna i optimizirana. Možete se fokusirati na svoju osnovnu djelatnost dok se mi brinemo o Vašem prisustvu na mreži.

 

Ne propustite priliku da povećate svoju online prodaju!

Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o kreiranju Vaše web stranice i zahtjevima web trgovine.

Neka naša stručnost zacrta put Vašem online uspjehu!

 

Ostavite Vaše podatke a mi ćemo Vas kontaktirati.

Ostale novosti

Da li ste pročitali?

Centrala: +387 35 550 100
Prodaja: +387 35 553 504
Radno vrijeme:

Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba