fbpx

Murex d.o.o. sa ImelBIS-om je postigao ono čemu sva preduzeća teže


Napisano 21.03.2022

“Za ImelBIS sam prvi put čula radeći u jednom preduzeću, kada smo bili u potrazi za novim softverom. Tada je kompanija Imel održala prezentaciju i dogovorili smo implementaciju, bilo je to 2008. godine.

 

Podstaknuta korisnošću i jednostavnošću ovog softvera po dolasku u firmu Murex 2018. g. i po sagledavanju situacije u firmi odmah sam predložila promjenu dotadašnjeg softvera za ImelBIS. Implementacija ImelBIS-a u Murexu se pokazala kao odlična odluka.

 

Sa ImelBIS-om smo uspjeli puno bolje organizovati poslove, postojeće ljudske resurse preusmjeriti na neke druge poslove. Uspjeli smo – UŠTEDJETI VRIJEME, PROSTOR i na kraju što je najbitnije, ono čemu svi težimo – smanjili smo TROŠKOVE.

 

Kompanija Imel d.o.o. ima sve što je potrebno za poslovanje jednog preduzeća od prodaje, servisa pa do poslovnog softvera.

ImelBIS poslovno rješenje odgovara svim djelatnostima – usluge, proizvodnja, trgovina, ugostiteljstvo… a to sam se i sama uvjerila koristeći ga kroz našu gotovo petnaestogodišnju saradnju.”

 

Murex d.o.o.

bacc. oec. Sabina Jahić, šef računovodstva

 

 

 

 

 

Zainteresovani ste za besplatnu prezentaciju?

Ostale novosti

Da li ste pročitali?

Centrala: +387 35 550 100
Prodaja: +387 35 553 504
Radno vrijeme:

Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba