fbpx

Uspješna implementacija ImelBIS-a


Napisano 05.03.2020

Želimo podijeliti sa Vama još jednu priču o uspješnoj implementaciji informacionog sistema ImeBIS u sarajevskoj firmi Tapcraft, inače generalnog zastupnika kozmetičkih proizvoda Huncalife.

 

Refik Babić, vlasnik firme Tapcraft nakon završene implementacije ImelBIS-a i primopredaje projekta dao je svoj osvrt na cjelokupan proces realizacije projekta.

 

“Ja imam samo riječi hvale za firmu Imel. Implementacija softvera, odnosno konsultacije koje su pružili konsultanti izvršene su na izuzetno profesionalan način. Zbog svakodnevnih tekućih obaveza konsultanti su se prilagodili našem tempu što pokazuje njihovu fleksibilnost i razumjevanje da implementacija softvera ne smije poremetiti svakodnevne poslovne aktivnosti.

Naravno, tek smo na početku i saradnja se nastavlja dalje. Cilj nam je da u narednom periodu implementiramo i sistem za upravljanje dokumentima kako bi u potpunosti automatizovali proces praćenja poslovanja.”

 

Nakon završene implementacije učesnicama su dodijeljeni certifikati za uspješno završenu obuku za rad na softveru ImelBIS.

 

Ostale novosti

Da li ste pročitali?

Centrala: +387 35 550 100
Prodaja: +387 35 553 504
Radno vrijeme:

Pon – Pet: 07:30 – 16:30 h (maloprodaja)

Pon – Pet: 07:30 – 16:00 h (softver)

Potražite nas na Facebooku, YouTube ili nas kontaktirajte putem e-maila na info@imel.ba